Ковбаса “Елітна”

КОВБАСА ВАРЕНО-КОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ “ЕЛІТНА”
Склад: м’ясна сировина 100 % (яловичина знежилована вищого сорту, свинина знежилована нежирна, сало бокове), сіль кухонна, пряно-ароматична суміш: зелений перець у соляному розчині (зелений перець, вода питна, сіль кухонна, оцтова кислота), суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: чорний перець, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, сіль кухонна), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 14g(г), жир – 30g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1364 kJ(кДж) (326 kcal(ккал)). Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 1 місяць з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.