» » » Ковбаса «Молочна»

Ковбаса «Молочна»

Склад: м’ясна сировина 95 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована вищого сорту, яловичина знежилована першого сорту), вода питна, молоко коров’яче сухе знежирене - 3 %, сіль кухонна, меланж яєчний, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, мускатний горіх мелений, стабілізатор кольору - нітрит натрію. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білок – 12 g (г), жир – 20 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту – 954 kJ (кДж) (228 kcal (ккал)). Строк придатності не більше 20 d (діб) за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 % без порушення оболонки. 

Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005.