» » » Ковбаса «Лікарська»

Ковбаса «Лікарська»

Склад: м’ясна сировина 95 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована вищого сорту), вода питна, меланж яєчний, сіль кухонна, молоко коров’яче сухе знежирене, цукор, горіх мускатний мелений, стабілізатор кольору - нітрит натрію. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 13g(г), жир – 20g(г). 

Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 970,7 kJ(кДж) (232 kcal(ккал)). Строк придатності не більше ніж 72 h (год) за температури від 0°С до 6°С і відносної вологості повітря від 75% до 78%. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ4436:2005