» » » Ковбаса "З молоком"

Ковбаса "З молоком"

Ковбаса варена першого сорту "З молоком"

Склад: м’ясна сировина 60 % (свинина знежилована напівжирна, м’ясо курчат-бройлерів обвалене, яловичина знежилована першого сорту), вода питна, білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, білок соєвий), м’ясо птиці механічного обвалювання, меланж яєчний, молоко коров’яче сухе знежирене 5 %, крупа манна, крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміші смакові (білок тваринний, мальтодекстрин,  сіль кухонна), (декстроза, ароматизатор: вершки, регулятор кислотності Е 451, сіль кухонна, підсилювач смаку та аромату Е 621), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 10g(г), жир – 28g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1221,7 kJ(кДж) (292 kcal(ккал)).
Строк придатності 20d (діб) за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005.