» » » Ковбаса "Студентська"

Ковбаса "Студентська"

КОВБАСА ВАРЕНА ДРУГОГО СОРТУ “СТУДЕНТСЬКА
Склад: м’ясна сировина 60 % (яловичина знежилована другого сорту, сало бокове), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (сіль кухонна, декстроза), (мальтодекстрин, сіль кухонна, цукор, ароматизатори: свинина, соковите м’ясо), цукор, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 10g(г), жир – 26g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1146,4 kJ(кДж) (274 kcal(ккал)).
Строк придатності 25d (діб) за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-014:2007.