Сардельки з сиром

Склад: м’ясна сировина 60 % (свинина знежилована напівжирна, м’ясо курчат-бройлерів обвалене, свинина знежилована жирна), вода питна, сир твердий – 15 %, стабілізатор білковий із свинчих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), м’ясо птиці механічного обвалювання, меланж яєчний, сіль кухонна, крохмаль картопляний, декстроза, ароматизатори: вершки, соковите м’ясо, екстракти натуральних спецій: перець чорний, кардамон, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – 11 г, жир – 20 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 937 кДж (224 ккал). Строк придатності не більше ніж 48годин за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

ДСТУ 4436:2005