» » » Сардельки "Вершкові"

Сардельки "Вершкові"

САРДЕЛЬКИ ПЕРШОГО СОРТУ «ВЕРШКОВІ» ТУ У 15.1-30183690-022:2006

Склад: м’ясна сировина 70 % (яловичина знежилована першого сорту, філе курчат-бройлерів, свинина знежилована жирна), вода питна, вершки з коров’ячого молока 20 % жирності – 10%, емульсія шкурки свинячої (шкурка свиняча, вода питна), соєвий білок гідратований, сіль кухонна, крохмаль картопляний, пряно-ароматична суміш (прянощі (перець чорний, борошно гірчичне), сіль кухонна, стабілізатор Е 450, сахароза, підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 316, екстракти прянощав (перець чорний, мускатний горіх) (носій - декстроза), рослинний гідролізат, ароматизатор (часник, коріандр)), стабілізатор кольору Е 250.

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 10 г, жири – 17 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 807,5 кДж (193 ккал).

Строк придатності не більше ніж 3 доби за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.