» » » Сосиски «Фермерські»

Сосиски «Фермерські»

Склад: м’ясна сировина 78 % (свинина знежилована напівжирна, м’ясо курчат-бройлерів обвалене, жир-сирець свинячий, яловичина знежилована першого сорту), вода питна, стабілізатор білковий із свинчих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), м’ясо птиці механічного обвалювання, сіль кухонна, крохмаль картопляний, суміші сухі багатокомпонентні, сіль кухонна, декстроза, ароматизатори: вершки, соковите м’ясо, екстракти натуральних спецій: перець чорний, кардамон), (мальтодекстрин, сіль кухонна, цукор, ароматизатор: свинина, соковите м’ясо), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – 11 г, жир – 30 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1297 кДж (310 ккал). Строк придатності не більше ніж 48 годин за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. 

ДСТУ 4436:2005