Сосиски «Філейні»

Склад: м’ясна сировина 66 % (свинина знежилована напівжирна, філе курчат бройлерів 20 %, свинина знежилована жирна), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), молоко сухе знежирене, крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (сіль кухонна, декстроза), ( мальтодекстрин, сіль кухонна, цукор, ароматизатори: свинина, соковите м’ясо), стабілізатор кольору Е 250.Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білок – 10г, жир – 32г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1372,4 кДж (328 ккал). Строк придатності не більше 48 годин за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
ТУ У 15.1-33480284-014:2007