» » » Сосиски «Селянські»

Сосиски «Селянські»

Склад: м’ясна сировина 70 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована першого сорту, філе курчат бройлерів, жир-сирець яловичий), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крохмаль картопляний, крупа манна, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (декстроза, сіль кухонна, ароматизатори: свинина, соковите м’ясо, екстракти натуральних спецій: перець чорний, коріандр, часник, мускатний горіх, кардамон), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білок – 10г, жир – 22г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 995,8 кДж (238 ккал). Строк придатності 8 діб за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
ТУ У 15.1-33480284-014:2007