Сосиски «М'ясні»

Склад: яловичина знежилована першого сорту 61 %, вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), молоко сухе знежирене, меланж яєчний, крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (сироватка, клітковина, крохмаль), (мальтодекстрин, сіль кухонна, цукор, ароматизатори: свинина, соковите м’ясо), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білок – 10г, жир – 32г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1372,4 кДж (328 ккал). Строк придатності 48 годин за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

ТУ У 15.1-33480284-014:2007