» » » Сосиски «Докторські»

Сосиски «Докторські»

Склад: м’ясна сировина 90 % (свинина знежилована нежирна, свинина знежилована жирна, яловичина знежилована вищого сорту, м’ясо курчат бройлерів обвалене), вода питна, молоко сухе знежирене, меланж яєчний, сіль кухонна, пряно-ароматична суміш (сахароза, сіль кухонна, екстракти прянощів: перець чорний, (носій-декстроза), прянощі: мускатний горіх), цукор, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 12g(г), жир – 25g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1142,2 kJ(кДж) (273 kcal(ккал)). Строк придатності – не більше ніж 15 d (діб) за температури від 0°С до 6°С і відносної вологості повітря від 75% до 78%. 
Сосиски відповідають вимогам ТУ У 15.1-30183690.005-2003.