Шинка «Куряча»

ШИНКА «КУРЯЧА» СИРОКОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів 100 %), сіль кухонна, пряно-ароматична суміш та харчові добавки (глюкоза, сіль кухонна, цукор, лактоза, мальтодекстрин, екстракти спецій (перець чорний, часник), ароматизатор м’ясо), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 16 г, жири – 10 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 644,3 кДж (154 ккал). Умови зберігання: зберігати за температури від 2°С до 6°С і відносної вологості повітря від 70 % до 80 %. Строк придатності не більше ніж 29 діб з дати виробництва. 

Шинка відповідає вимогам  ТУ У 15.1-25878614.009-2003.