Шинка «Баварська»

ШИНКА «БАВАРСЬКА» СИРОКОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів, яловичина вищого сорту 20 %, свинина нежирна 15 %, свинина напівжирна 15 %), сіль кухонна, пряно-ароматична суміш (сіль кухонна, декстроза, прянощі: часник, екстракти прянощів: гвоздика і перець чорний), стартова культура (мікроорганізми, декстроза), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 19 г, жири – 30 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1448 кДж (346 ккал). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 4 °С і відносної вологості повітря від 70% до 80 %. Строк придатності не більше ніж 30 діб з дати виробництва. Шинка відповідає вимогам ТУ У 15.1-30183690-023:2006.