Ковбаса «Фелліно»

КОВБАСА СИРОВ’ЯЛЕНА ВИЩОГО СОРТУ «ФЕЛЛІНО» Склад: м’ясо (свинина знежилована нежирна 75 %), грудинка свиняча 25 %, сіль кухонна, пряно-ароматична суміш (спеції (перець, гірчиця, чілі, часник), декстроза, сахароза, йодована сіль, глюкоза, ароматизатори (перець, шинка), мальтодекстрин), цукор, cтартова культура (мікроорганізми, носій – глюкоза (декстроза)), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 20g(г), жир – 30g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1464,4 kJ(кДж) (350 kcal(ккал)). Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності не більше ніж 45 d (діб) з дати виробництва. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.