Ковбаса «Московська»

КОВБАСА СИРОКОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ «МОСКОВСЬКА»
Склад: м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 75 %), сало хребтове 25 %, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стабілізатор кольору Е250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 20g(г), жир – 40g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1841 kJ(кДж) (440 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Строк придатності не більше ніж 4 місяці з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.