Ковбаса «Салямі Домашня»

КОВБАСА CИРОВ'ЯЛЕНА ВИЩОГО СОРТУ «САЛЯМІ ДОМАШНЯ»
Склад: м’ясо (яловичина знежилована першого сорту 40 %, свинина знежилована нежирна 25 %), сало бокове 20 %, м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 15 %), сіль кухонна, суміш функціональна (декстроза, антиоксидант Е 316), аромат сирокопченої ковбаси (ароматизатор ковбаси, мальтодекстрин, сіль кухонна, загущувач Е 414, антиоксидант Е 307), cтартова культура (мікроорганізми, носій – глюкоза (декстроза)), стабілізатор кольору Е250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 18g(г), жир – 40g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1807,5 kJ(кДж) (432 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. 
Строк придатності упакованої ковбаси не більше ніж 120 d (діб) з дати виробництва. (Вагової не більше ніж 45 d (діб) з дати виробництва).
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ4427:2005.