Ковбаса «Брауншвейгська»

КОВБАСА СИРОКОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ «БРАУНШВЕЙГСЬКА»
Склад: м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 45 %), сало хребтове 30 %, м’ясо (свинина знежилована нежирна 25 %), сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 22g(г), жир – 36g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1723,8 kJ(кДж) (412 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Строк придатності не більше ніж 4 місяці з дати виробництва. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.