Ковбаски "Папероні"

КОВБАСКИ СИРОВ’ЯЛЕНІ ВИЩОГО СОРТУ “ПАПЕРОНІ”
Склад: м’ясо: свинина знежилована напівжирна 55%, сало бокове 25 %, яловичина знежилована вищого сорту 20 %, сіль кухонна, добавки для харчової промисловості (декстроза, екстракти прянощів чорного перцю і часнику, харчові волокна (носій)), (сіль кухонна (носій ароматизаторів), дріжджові екстракти, натуральний ароматизатор м’яса, харчові волокна (носій)), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 12g(г), жир – 65g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 2648,5 kJ(кДж) (633 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати в підвішеному стані за температури від 0 °С до 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. 
Строк придатності не більше ніж 45 d (діб) з дати виробництва. 
Ковбаски відповідають вимогам ТУ У 15.1-36872320-004:2012.