Ковбаса "Бургундія"

КОВБАСА СИРОКОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ “БУРГУНДІЯ”
Склад: м’ясо: свинина знежилована напівжирна 50%, свинина знежилована нежирна 25 %, грудинка свиняча 25 %, сіль кухонна, добавки для харчової промисловості (декстроза, сіль кухонна, натуральні ароматизатори (перець чорний, часник, ароматизатор м’яса), антиоксидант Е 300, харчові волокна (носій ароматизаторів), пряно-ароматична суміш (декстроза, натуральний ароматизатор (біле вино), харчові волокна), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 15g(г), жир – 35g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1569 kJ(кДж) (375 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати в підвішеному стані за температури від 0 С до 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Строк придатності не більше ніж 4 місяці з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-36872320-004:2012.