» » Запрошуємо у затишний кафетерій у стилі «Прованс»!

Запрошуємо у затишний кафетерій у стилі «Прованс»!

Напередодні 21—ї річниці «Кременчукм’ясо» на підприємстві сталася чудова подія – вперше було відкрито кафетерій! Затишний, можна сказати, - родинний заклад, розташували у приміщенні фірмового магазину «М’ясна Лавка» за адресою – Квартал 278, буд. 12-Б, (колишня зупинка Радянської армії). У цьому «спальному» районі живе багато молодих родин з дітьми, так що таку подію схвально підтримали мешканці багатьох багатоповерхівок.

Інтер’єр закладу виконаний у стилі «Прованс», або “французький кантрі” - стиль в якому втілено шарм родинної простоти і затишку, але при цьому збережено дух аристократичності і витонченості класичної французької кав’ярні. 

Відвідувачі кафетерію обирають гарячий напій за смаком – кава «Еспресо», «Американо», «Капучино», «Лате», «Еспресо з молоком», «Мокачино», «Гарячий шоколад», «Гарячий шоколад з молоком», «Гарячий чай» в асортименті. 

Особливістю меню закладу є випічка за домашніми рецептами – скільки вже отримано компліментів за «Вертуту з капустою», «Вертуту з шинкою та сиром», «Чебурек з м’ясом», «Булку з корицею», «Піцу традиційну», «Сосиску в тісті»!

Все це приготовано на спецзамовлення нашого нового кафетерію, по-домашньому, і ми будемо й надалі тримати високу планку та розширювати асортимент!

Кафетерій працює у зручний для відвідувачів час – з 7.00 ранку до 21.00 вечора. Запрошуємо кожного з Вас разом з родиною! Смачного життя!