» » «Безпечне та здорове майбутнє праці»

«Безпечне та здорове майбутнє праці»

28 квітня в Україні відзначили День охорони праці. Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці». З цієї нагоди, одним із заходів Фонд соціального страхування проводив Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка на тему: «Охорона праці очима дітей- 2019». 24 квітня у Кременчуці, на базі педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка, відбувся захід по нагородженню призерів конкурсу нашого міста. Було відмічено, що усі дитячі малюнки індивідуальні, з оригінальною інтерпретацією актуальних проблем у сфері охорони праці, культури безпечної праці у різних галузях промисловості, шляхів запобігання нещасним випадкам на виробництві. Вони вражають як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту. Вражає й творча уява дітей, які відображають своє бачення тематики конкурсу за допомогою різних технік і прийомів. Також дуже радує, що діти у своїх роботах показують чудові знання правил безпеки.

До нагородження дітей Фонд соціального страхування м. Кременчук залучив підприємства міста. ПрАТ «Кременчукм’ясо» традиційно взяло участь в урочистому нагородженні дітей - переможців. Керівник відділу охорони праці підприємства Галина Івко відзначила, що діти проявили неабиякий інтерес до питань охорони праці, вже в своєму юному віці вони чітко розуміють, що дотримання вимог охорони праці – це запорука безпечного та якісного виконання робіт. 

Після нагородження День охорони праці продовжився творчими виступами юних талантів.  

Вітаємо переможців та висловлюємо щиру подяку всім учасникам конкурсу, їх батькам та художнім керівникам за проявлену ініціативність, творчу енергію та небайдужість до питань охорони праці та промислової безпеки!