» » «Кременчукм’ясо» привітало дітей зі святом Миколая

«Кременчукм’ясо» привітало дітей зі святом Миколая


День святого Миколая розпочинає низку чарівних зимових свят, яких з нетерпінням чекають діти. Голова правління ПрАТ «Кременчукм’ясо» Ірина Дроздова вже багато років постійно надає значну адресну допомогу дітям, які за різних обставин не мають родини і потребують особливої уваги. На свято Миколая, 19 грудня, представники «Кременчукм’ясо» завітали до Кременчуцького обласного Будинку дитини, привітали малечу і працівників, а в подарунок вручили кошти на поліпшення матеріально-технічних умов закладу. До цього свята і дорослі і малі Дитячого будинку готувалися заздалегідь, приготувавши настільки зворушливі виступи, що багаточисленні запрошені не могли стримати сліз. Гості щиро бажали діткам здоров’я та щедрої долі, а працівникам закладу дякували за таку гарну домашню атмосферу і батьківську турботу про дітей. 

Як відзначила голова профспілкового комітету Олена Кондратюк, цього дня зі святом Миколая також привітали дітей, які за станом здоров’я вимушені зустрічати свято у лікарні. 150-ти маленьким пацієнтам кременчуцької дитячої лікарні вручено подарункові набори солодощів.

Традиційно профспілковий комітет підприємства привітав і дітей працівників: 590 дітей віком до 13 років отримали новорічний солодкий подарунок, а діти віком від 3 до 8 років були запрошені на новорічну казку до Міського палацу культури.

Зі святом Миколая Чудотворця, дорогі діти! Нехай збуваються ваші мрії!