» » Зустріч трудових поколінь

Зустріч трудових поколінь

Напередодні Дня працівників харчової промисловості на ПрАТ «Кременчукм’ясо» були запрошені ветерани праці підприємства. Близько 40 колишніх керівників цехів і відділів гостинно зустріла Голова правління Ірина Дроздова. Від себе особисто та усього колективу підприємства вона висловила щирі вітання із святом, подяку за те, що в різні роки вони тяжкою працею писали історію м’ясокомбінату, нарощували виробничі показники. Розповіла Ірина Анатоліївна ветеранам й про сьогоднішні досягнення підприємства та перспективи його розвитку, побажала всім ветеранам довгих років життя, родинного добробуту та здоров’я. 

Радість від зустрічі з ветеранами праці розділили також заступник Голови правління Алла Андріященко, головний бухгалтер Лідія Самсонова, начальник  холодильного цеху і ЦППХ Тетяна Литовченко, головний енергетик Віктор Цілуйко.

Для кожного із ветеранів праці така зустріч – приємний привід згадати славетні часи, поділитися тим, що відбувається в житті кожного з них. Це був справжній день зустрічі колег, друзів, рідних і близьких по духу та діяльності, бо згадували вони молоді роки, важливі моменти і події, котрі найбільше запам’яталися. Їх розповіді вражали, адже ветерани з ностальгією пригадували часи, коли на підприємстві було брак спецодягу, перебої з постачанням тепла, відсутність елементарних зручних умов для праці та багато іншого. За весь час своєї праці вони залишались вірними трудовому колективу та кожен з них вніс свою вагому частку для того, щоб підприємство мало такий сучасний вигляд і високі результати. 

Ветерани подякували керівництву ПрАТ «Кременчукм’ясо» за турботу про них, а також просили передати всім працівникам підприємства, що пишаються нинішньою молодою зміною, цінують її професіоналізм і бажають подальших успіхів  в реалізації виробничих та життєвих планів.

На святкову зустріч були запрошені: Артамонова Т.В., Балакан Р.Г, Безклинська А.Ф., Богданова Н.О., Веретнова Л.А.,  Гавриліна Н.А., Городянко Т.І., Григорук Т.О., Горбань С.М., Долженко Л.І., Захарченко Г.В., Іванович Л.І., Калмиков В.С., Кусайло М.С., Крихта Т.С., Калина А.П., Кузнецова В.Г., Краніна Н.М., Лагозіна А.Ф., Лаврентьєва Н.І., Логвиненко Л.І., Одерій О.В., Патяка Т.І., Петрухно В.Є., Поліївець Л.І., Сорока В.М., Сірик Н.П., Сіпко М.Г., Сороколат В.О., Сологуб Н.І., Супрун В.Д., Скоробагач В.П., Ткаченко Н.М., Терновська С.Л.,  Удовицька Т.К., Харченко В.І., Шорохова Л.І., Ющенко Л.М., Якубчук М.Л., Яременко Л.В.

Дякуємо вам! Довгих років життя у щасті і добробуті!

Щоб зберегти дорогоцінні історичні спогади у подальших випусках корпоративного видання будуть опубліковані історії життя і праці багатьох шанованих ветеранів праці.