» » «Кременчукм’ясо» - переможець конкурсу «Кращі товари Полтавщини»!

«Кременчукм’ясо» - переможець конкурсу «Кращі товари Полтавщини»!

2018 року вперше в Полтавської області головою ОДА започатковано конкурс «Кращі товари Полтавщини», метою якого є популяризація торгових марок Полтавщини і насичення ринків області і України високоякісними вітчизняними товарами. Участь у конкурсі взяли близько 40-ка виробників області. У рамках конкурсу визначалася краща продукція за двома номінаціями: «Харчові продукти», «Вироби народних художніх промислів».

27 серпня Полтавська обласна влада нагородила 7 переможців конкурсу «Кращі товари Полтавщини». Серед переможців – ПрАТ «Кременчукм’ясо»! Голова правління Ірина Анатоліївна Дроздова отримала нагороду у номінації «Харчові продукти» з рук голови Полтавської ОДА Валерія Анатолійовича Головко. Валерій Головко висловив вдячність Ірині Дроздовій, всьому колективу м’ясокомбінату, а також усім виробникам за постачання високоякісної і смачної продукції, які своєю працею допомагають наповнювати обласний бюджет: «Переможці конкурсу відтепер зможуть використовувати знак «Кращі товари Полтавщини» на своїх товарах у якості реклами. Це стане додатковим стимулом для підприємців, які результатами своєї праці створюють імідж Полтавської області в Україні».

ТМ «Фарро» була представлена продукцією: «Брауншвейгська», «Сервелат», «Докторська», «Краківська». Ці визнані споживачами багато років улюблені ковбаси знову підтвердили свою постійну якість та смак. За умовами конкурсу продукція, яка за результатами конкурсного відбору визнана кращою, отримає місце на тематичних експозиційних банерах та стендах, буде розміщена на офіційних Інтернет-ресурсах та увійде до промоційного двомовного каталогу «Кращі товари Полтавщини».